Новини

 

Військовий інститут активно співпрацює з СІМІС

09.10.2015
Нещодавно науково-педагогічні працівники кафедри військового права та спеціальної мовної підготовки факультету військової підготовки ВІКНУ (доцент кафедри підполковник Ігор Коропатнік, к.ю.н, доцент кафедри Володимир Пашинський, к.ю.н., доцент, старший викладач кафедри Володимир Шульгін) взяли участь у роботі міжнародної науково-практичної конференції “Актуальні проблеми взаємодії громадянського суспільства та Збройних Сил України”, що проходила на базі Луганського національного університету імені Тараса Шевченка (м. Старобільськ, Луганської області) за ініціативи групи цивільно-військового співробітництва (CIMIC) одного із секторів зони АТО.

До складу ініціаторів та організаційного комітету конференції увійшов доцент кафедри підполковник Коропатнік І.М., який виконує у цей період обов’язки начальника групи цивільно-військового співробітництва в Луганській області.

Учасники конференції виробили пропозиції до проекту Концепції взаємодії Збройних Сил України з інститутами громадянського суспільства.













Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024