Новини

 

Зустріч студентського активу з начальником ІОЦ

02.10.2015
З ініціативи Студентського парламенту та Студради студентського містечка університету 1 жовтня в корпусі факультету кібернетики КНУ відбулася зустріч студентського активу з начальником Інформаційно-обчислювального центру університету Юрієм Бойком і начальником Центру телекомунікацій Сергієм Романюком. Керівники ключових підрозділів ректорату розповіли студентам про діяльність адміністрації по розбудові і оновленню комп’ютерної мережі студентського містечка. Юрій Бойко проінформував студентів як покращилась мережа університету за останні роки: з’явились нові канали зв’язку, більш сучасне комутаційне обладнання і сервери. Свій виступ він підкріпив демонстрацією конкретних цифр, фактів, діаграмам. Начальник ІОЦ також відповів на зібрані в гуртожитках запитання, претензії і побажання студентів по роботі комп’ютерної мережі.

48453


Начальник Центру телекомунікацій повідомив студентів, що днями очікується надходження закупленого університетом комунікаційного обладнання (роутерів та комутаторів) фірми D-Link для гуртожитків студмістечка.
На пропозицію заступника голови Студпарламенту університету Олексія Ніщика матеріали зустрічі будуть поширені в студентських гуртожитках і соцмережах.




Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024