Новини

 

ІМВ запрошує на зустріч із Давідом Сакварелідзе!

30.09.2015
13 жовтня 2015 року о 14:15 в Інституті міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбудеться зустріч із Давідом Сакварелідзе, заступником Генерального прокурора України-прокурором Одеської області.




Майже рік тому Давід Сакварелідзе, успішний реформатор з Грузії, відмовився від свого депутатського мандата та приїхав в Україну, аби допомогти нашій країні побороти головного ворога – корупцію. Він був одним із авторів концепції створення Національного антикорупційного бюро України та одним із претендентів на посаду його голови.У лютомуДавід Сакварелідзе обійняв посаду заступника Генерального прокурора України. В сфері його компетенції – реформа системи органів прокуратури та її очищення від корумпованих прокурорів. Нещодавно, на додаток до вже займаної посади, він був призначений прокурором Одеської області.

Що вже вдалося зробити українському реформатору з Грузії? Чи стає йому у пригоді досвід грузинських реформ? На практики яких країн він орієнтується та хоче втілити їх в Україні? Що вважає своїм головним досягненням на сьогодні? Як планує продовжувати свою боротьбу з корупцією та чи можливо в ній перемогти? Які головні перешкоди він бачить на цьому шляху та що допомагає йому рухатися далі?

Саме про це ми і поговоримо з Давідом Сакварелідзе на нашій зустрічі, відвідати яку запрошуємо всіх охочих.

Попередня онлайн реєстрація є обов’язково для всіх учасників і здійснюється за посиланням - http://goo.gl/forms/XYM6A7c7uf

Місце проведення:
Інститут міжнародних відносин (вул.Мельникова, 36/1),Актова зала
Для всіх бажаючих вхід вільний

Прес-центр ІМВ


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024