Новини

 

ІМВ запрошує на презентацію художньої виставки!

29.09.2015
2 жовтня о 17.00 в Інституті міжнародних відносин Київського національного університет імені Тараса Шевченка (м. Київ, вул. Мельникова, 36/1) відбудеться презентація колективної виставки провідних українських художників сучасності Олега Тістола, Миколи Маценка та Андрія Зелинського «Нацпром + Університет».




«Нацпром+Університет» - це поєднання двох мистецьких проектів, об’єднаних спільною ідеєю дослідження національних стереотипів, зафіксованих у предметному середовищі. Роботи художників привертають увагу до такої надзвичайно актуальної в країні теми, як маніпуляція історичною спадщиною, до питання національної ідентичності українців.

На виставці представлені як сольні роботи авторів, так і створені Олегом Тістолом у тандемах з Миколою Маценком («Нацпром») та Андрієм Зелинським («Університет»). До експозиції включено роботи різного періоду – від початку двохтисячних з багатою виставковою історією до 2015 року, створених незадовго до виставки в ІМВ та експонованих вперше.

Захід відбудеться в рамках освітньо-інноваційного проекту IMB Hall Art Gallery, який третій рік поспіль знайомить з українськими митцями сучасності та їх творами. Новий мистецький сезон відкривається виставкою на гостру соціальну тематику.

Олег Тістол, Микола Маценко та Андрій Зелинський – представники українського сучасного арту, їх роботи відомі у всьому світі. Твори художників представлені на найпочесніших аукціонах світу: Sotheby's, Christie's, Phillips, Bonham's. Сьогодні їх картини займають почесні місця в галереях Глазго, Рейк’явіка, Гельсінкі, Амстердама та ін. Кожна виставка вітчизняних митців - яскрава культурна подія світового рівня.

Контактна особа: Анастасія Кринична, тел. (067)105-2958

Прес-центр ІМВ





Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024