Новини

 

Студенти й курсанти КНУ голосують за представників, які братимуть участь у виборах ректора

23.09.2015
Сьогодні, 23 вересня, розпочалися вибори представників з числа студентів (курсантів), які братимуть участь у виборах ректора 19 жовтня 2015 року.

Голова ЦВК Студентського парламенту університету Олександр Мельниченко розповів, що всі виборчі дільниці на 8 виборчих округах та окремі дільниці у Військовому інституті та Коледжі геологорозвідувальних технологій відкрилися та приступили до роботи вчасно.




«Можна впевнено стверджувати, що ЦВК СПУ робить усе можливе для забезпечення якісного проведення виборів представників з числа студентів (курсантів). Так, всі ДВК факультетів/Інститутів отримали пакети документів, що необхідні для проведення виборчого процесу (бланки протоколів, виборчі бюлетені, тощо)», - підкреслює Олександр Мельниченко.

За словами голови ЦВК СПУ, голосування відбувається з дотриманням усіх норм та за умов збереження таємності волевиявлення виборців, як того вимагає чинне законодавство України. «Члени дільничних виборчих комісій наразі звітують про те, що на дільницях не зафіксовано порушень, а голосування відбувається зі збереженням громадського порядку», - говорить він.




На виборах присутній т.в.о. відповідального секретаря Громадської ради при Міністерстві освіти і науки України, член моніторингової групи за підготовкою до виборів ректора КНУ Владислав Шелоков.






















Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024