Новини

 

На юридичному обрали найпрекраснішу групу

18.09.2015
Конкурс “Моя прекрасна група” – одна з тих традицій, що єднає між собою студентів та випускників різних років навчання. Щороку у вересні “новачки” дружньої студентської родини юридичного факультету КНУ презентують на сцені своєрідну “візитівку” своєї групи, виступ, у якому розкривається творча індивідуальність кожного і злагоджена робота колективу.







Відкрив конкурс декан юридичного факультету Іван Гриценко. Привітала учасників свята і голова Студентського парламенту Олена Шурин. Відбулося представлення голів відділів та студій Студентського парламенту юридичного факультету. Кожен з них розповів, які саме можливості для реалізації творчого потенціалу надає той чи інший відділ (студія), яких у структурі Студентського парламенту юридичного факультету функціонує близько п’ятнадцяти. Активна участь у роботі цих підрозділів дає змогу кожному студенту реалізуватися і проявити себе в тій чи іншій сфері громадської діяльності: від проведення наукових та культурно-розважальних заходів до забезпечення захисту прав та інтересів студентів.







Активісти Студентського парламенту підготували для учасників конкурсу святкову концертну програму. Студенти третього курсу Антонюк Вікторія та Туркевич Орест виконали хореографічний номер, чудова композиція прозвучала у виконанні Варвари Шарудило, авторську лірику на гостросоціальну тематику презентувала Марія Чапля, виступила театральна студія. Першокурсники мали змогу побачити всі можливості для творчого росту, що пропонує Студентський парламент юридичного факультету.




В конкурсі “Моя прекрасна група” за доброю традицією немає переможених – задоволення від спільної творчої праці для кожної групи уже є найкращим призом. Окремі виступи відзначаються як такі, що найбільше припали до душі публіці. Цього року – це виступ 13 групи 1 курсу. Щиро вітаємо учасників конкурсу з їхнім першим кроком у творчому житті факультету і бажаємо подальших здобутків!

Текст – Лаган Ярослава, 4 курс
Фото – Анастасія Жила, 3 курс
Прес-центр юридичного факультету




Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024