Новини

 

До уваги університетської спільноти!

17.09.2015
У 2015 році з ініціативи Студентського парламенту та Ради ветеранів Університету започатковано Алею пам’яті видатних випускників, викладачів і науковців Університету (у внутрішньому дворі Червоного корпусу).

На даний час встановлено погруддя видатного поета-шістдесятника Василя Симоненка та першого ректора Університету Михайла Максимовича.

Сьогодні обговорюється питання про встановлення погрудь інших відомих осіб, які зробили визначний внесок у діяльність Київського національного університету імені Тараса Шевченка та нашої країни загалом. Вже надійшли пропозиції про встановлення пам’ятників В.Антоновичу, В.Чорноволу, Л.Павліченко, Я.Батюку, М.Булгакову, М.Стражеску, В.Караваєву та іншим.

У зв’язку з цим ректорат та комісія з гуманітарних питань Вченої ради Університету просять надавати пропозиції стосовно вшанування видатних осіб в Університеті.

Термін надання пропозицій – 1 місяць з дня виходу цього оголошення.

Пропозиції в письмовому вигляді надавати до приймальні ректора, в електронному вигляді – на електронну пошту pressa@univ.kiev.ua (з позначкою «Меморіальні пропозиції»).



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024