Новини

 

ІМВ запрошує на велику зустріч випускників "У єднанні - сила!"

22.09.2015
26 вересня 2015 року за сприяння Фонду розвитку Інституту міжнародних відносин відбудеться велика зустріч випускників ІМВ "У єднанні - сила!". Ми запрошуємо і вас приєднатися до цього світлого заходу, який, поза сумнівом, збере представників багатьох поколінь дипломатичної діаспори ІМВ і їх сім'ї.

Зустріч відбудеться у форматі неформального пікніку, тож приходьте зі своєю другою половинкою, беріть малечу! Ми плануємо різноманітні розважальні заходи: фестиваль вуличної їжі, креативні майстер-класи, спортивні заходи, інтерактивні ігри, виставки.




Також у рамках події планується ініціація об'єднання розрізнених груп, співтовариств, асоціацій випускників в єдину "Асоціацію випускників Інституту міжнародних відносин".

До уваги студентів! Якщо ви хочете будь-яким чином допомогти у проведенні заходу, отримати реальний досвід ведення та реалізації комплексного проекту, запрошуємо до нас у команду! Адже день зустрічі випускників – це також і день передачі родинних традицій нашої альма-матер та чудова нагода з налагодження цікавих контактів. Нам потрібна допомога у координації роботи різних тематичних зон, роботи прес-центру, роботи з партнерами.
До уваги партнерів! Ми будемо вдячні за будь-яку допомогу - та готові допомогти і вам у просуванні вашої компанії. Ви можете організувати торговельний майданчик, пункт харчування, зону відпочинку, фото-зону, розмістити стенд своєї компанії, провести майстер-клас або презентацію. Готові обговорити будь-які варіанти представлення вашого бізнесу або інформаційного ресурсу (розміщення логотипу на поліграфії, на ресурсах Інституту та Фонду тощо) упродовж анонсування заходу та самого заходу.


Ваші контакти - це перший крок до створення справжньої єдиної бази випускників ІМВ!
Місце проведення: вул. Мельникова, 36/1, Інститут міжнародних відносин

Початок: 12.00

Контакти щодо партнерства: 050-310-38-02 (Анна)





Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024