Новини

 

Військові частин Київського гарнізону змагалися на спортмайданчику КНУ

14.09.2015
11 та 12 вересня на території спортивного комплексу КНУ імені Тараса Шевченка за ініціативи Командувача Сухопутних військ Збройних Сил України, командування ВІКНУ та ректорату університету пройшла благодійна спортивна акція, присвячена Дню фізичної культури і спорту та Дню танкіста на підтримку військових частин, які виконують завдання в зоні АТО.

У змаганнях брали участь представники Генерального штабу Збройних Сил України, Національного університету оборони України імені І. Черняховського, Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Військового інституту телекомунікації та інформатизації, окремого полку Президента України, окремої бригади охорони Генерального штабу Збройних Сил України окремого полку зв’язку, а також зірки естради, медики, волонтери. Почесне місце серед запрошених гостей було виділено учасникам АТО, які наразі перебувають на лікуванні у Центральному військово-клінічному госпіталі Міністерства оборони України.

Військові зіграли в міні-футбол та позмагалися у легкій атлетиці. Абсолютним чемпіоном змагань з міні-футболу стала команда окремого полку Президента України на чолі з її капітаном Антоном Борщем, а у швидкісній шведській естафеті перемогу здобула команда окремого полку Президента України. В естафеті 4х100 метрів перемогу здобула команда Військового інституту телекомунікації та інформатизації. Захід пройшов у дружній спортивній атмосфері, а військові різних підрозділів були одностайні в тому, що спортивне свято стане доброю щорічною традицією.


































Військовий інститут

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024