Новини

 

Голови профспілок київських вищих навчальних закладів зібрались в Київському університеті

10.02.2006
Семінар-нарада голів первинних профспілкових організацій вищих навчальних закладів Києва відбулась 9 лютого 2006 року в Червоному корпусі Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Відкрив семінар-нараду Олександр Яцунь, заступник голови профспілки працівників освіти і науки м. Києва. Привітавшись, Олександр Михайлович подякував за надану можливість побувати у стінах одного з найкращих вищих навчальних закладів України. Перед тим, як перейти до робочих питань порядку денного, заступник голови профспілки працівників освіти і науки м. Києва вручив нагороди за успішну діяльність на профкомівській ниві.

Після приємної церемонії нагородження учасники семінару-наради почали працювати. Першим з доповіддю: “Київський національний університет імені Тараса Шевченка. Місце і роль профспілкової організації у колективі університету” виступив Володимир Цвих, голова профкому КНУ імені Тараса Шевченка. Розповідаючи про роботу профкому, Володимир Федорович, зазначив, що на сьогодні університетська профспілкова організація нараховує близько двадцяти тисяч членів та навів чимало прикладів, які відобразили плідну працю профспілкової організації та підкреслили її значущість у житті університету.

Після закінчення семінару-наради її учасники мали можливість оглянути головний корпус університету та студмістечко.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024