Новини

 

Відбувся огляд-конкурс на кращу ветеранську організацію серед вищих навчальних закладів столиці

25.01.2006
В Київському національному університеті імені Тараса Шевченка 23-24 січня 2006 року відбувся огляд-конкурс на кращу ветеранську організацію серед вищих навчальних закладів міста Києва.

Огляд-конкурс ветеранських організацій вищих навчальних закладів столиці проводитиметься з січня по квітень цього року в період підготовки і проведення святкування Дня захисника Вітчизни та 61-ої річниці Великої Перемоги над німецько-фашистськими загарбниками. Мета вище зазначеного конкурсу: вивчити і оцінити стан, повноту і якість виконання кожною ветеранською організацією ВНЗ Законів України “Про увіковічення Перемоги в Великій Вітчизняній війні 1941-1945 рр.” і “Про статус ветеранів війни, гарантіях їх соціального захисту”.

В Київському університеті огляд-конкурс проводився два дні. Двадцять третього січня відбулась зустріч членів Оргкомітету огляду-конкурсу на кращу ветеранську організацію з керівництвом університету та Радою ветеранів війни і праці університету. Також цього дня відбулось ознайомлення членів Оргкомітету огляду-конкурсу з роботою керівництва та ветеранської організації Військового інституту, економічного факультету, Інституту міжнародних відносин, Музеєм історії інституту.

Двадцять четвертого січня відбулось спільне засідання членів Оргкомітету огляду-конкурсу і президії Ради ветеранів війни і праці та ради старійшин за участю керівництва університету, зокрема Миколи Дзержинського, заступника першого проректора, Володимира Цвиха, голови профкому, Маргарити Карпенко, голови Ради ветеранів війни і праці та Ради старійшин університету. Крім того, членів Оргкомітету огляду-конкурсу відвідали експозицією музею історії університету, ознайомилися з роботою керівництва та ветеранської організації філософського та юридичного факультетів, побували в аудиторії патріотичного виховання імені генерала Батюка.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024