Новини

 

Делегація Світового банку відвідала Київський університет

19.01.2006
Вісімнадцятого січня 2006 року Київський національний університет імені Тараса Шевченка відвідала делегація Світового банку.

Делегація у складі Ани Марії Джерії, керівника програм в галузі освіти Світового банку в Україні та керівника проекту “Рівний доступ до якісної освіти в Україні”, Джаміля Салмі заступника директора департаменту з питань освіти Світового банку, Йена Уітмена представника Організації Економічного Співробітництва та Розвитку і Олени Бех координатора проектів в галузі освіти та охорони здоров’я сектора людського розвитку в Україні зустрілася з ректором університету Віктором Скопенком.

Головною метою їхньої зустрічі став огляд перспектив розвитку вищої освіти, науки та впровадження інновацій в Україні, а також потреб і можливої співпраці закладів вищої освіти з міжнародними організаціями, зокрема Світовим банком.

Крім того, почесні гості подивилися слайди про досягнення та розвиток Київського університету. Після перегляду фільму члени делегації задавали питання Віктору Васильовичу про фінансування університету, плани майбутнього розвитку, співпрацю з НАН України та працевлаштування випускників університету.

Також делегація побувала в університетському зоологічному музеї, на хімічному факультеті, та в студентському містечку.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024