Новини

 

Нова студентська газета "Універ" запрошує до співпраці

18.01.2006
Лист студентам університету від газети УНІВЕР

Привіт!

Ти вже чув що-небудь про газету УНІВЕР? А вона чула щось про тебе?

Для початку – про себе. УНІВЕР –студентська інформаційна газета нашого університету, створена студентами восени 2005 року. Ми розпочали свою роботу на основі двох рубрик Неофіційної студентської інтернет-газети gazeta.univ.kiev.ua („Студентське життя” та „Alma Mater”), а також газети КУБИК факультету кібернетики. Те, що об’єднує нас із самого початку - це відчуття причетності до двадцятитисячного товариства студентів нашого університету.

Ми відчували себе студентами університету, але мало що знали про життя універу в цілому. Хаотично розкиданий по трьох частинах Києва, він відділяв нас один від одного. Про цікаві події, які відбувалися на окремо взятих факультетах чи інститутах, ми або взагалі нічого не знали, або ж дізнавались тільки після того, як вони відбувалися. Ми вирішили все змінити, створивши газету УНІВЕР.

За своєю ідеєю, УНІВЕР – не зовсім звичайна студентська газета. У ній не планується багато з того, що властиве більшості звичайним студентським газетам. Ми не друкуємо анекдотів, гумористичних історій, віршів та літературних творів студентів. Ми не друкуємо те, що друкують інші, намагаємося знайти щось таке, в чому будемо унікальними, успішними, а головне – потрібними читачам. Саме тому УНІВЕР і вирішив писати про життя студентства нашого університету. Адже ми – двадцятитисячне суспільство, а дізнатись про життя один одного нічого не можемо, немає де. На сторінках УНІВЕРу ми пишемо лише про універ і лише для студентів. У нас невеликий формат, адже газета створена власне студентами і не має щедрих спонсорів. Але незважаючи на це, ми віримо, що все ще буде!

Якщо ти вже дочитав до цього місця, то, як мінімум, ти – студент нашого університету і він тобі не байдужий. Якщо так, то ми запрошуємо тебе до нас в газету! Адже УНІВЕР може стати для тебе місцем самореалізації. Це - шлях до професійної журналістики, практична школа, яка для майбутнього журналіста набагато важливіша за будь-які теоретичні знання. Ти зможеш познайомитися з такими ж, як і ти – журналістами в душі. Першим дізнаватимешся про те, що відбувається в університеті, отримаєш модне посвідчення журналіста газети, дізнаєшся, які привілеї воно тобі надає! Якщо журналістика сподобалась тобі, то робота в газеті УНІВЕР зіграє важливу роль в твоїй подальшій кар’єрі, адже всі дороги перед тобою відкриті!

Але не думай, що це так легко – просто прийти в газету і все відразу вийде. В УНІВЕРі в тебе не вийде нічого не робити, пасивність не пройде. Часто доведеться писати статті в умовах обмеженого нелегким навчанням часу. Твої статті можуть не подобатися редактору, а можуть бути об’єктивно поганими. Що ж, доведеться переписувати, і не раз... Не вийде вічно чекати від редактора теми для статті, потрібно буде думати самостійно. Короче кажучи, це не навчання в університеті, це реальна газета, якість якої буде залежати тільки від тебе.

Проте, не лише журналістами живе газета. УНІВЕР має стати супер-брендом, а для цього потрібен той, хто хоче стати супер-бренд-менеджером. Класний дизайн залежить від дизайнера, цікаві фото – від фотографа. Успіх проекту в цілому – від менеджера. В цій газеті є можливість стати тим, ким ти насправді хочеш бути. Реалізувати свої мрії та бажання, розпочати будівництво успішної кар’єри.

Досягни успіху разом з УНІВЕРом!

P.S. Напиши нам на e-mail або просто зателефонуй, і ми повідомимо тобі про нашу наступну зустріч, відішлемо нашу концепцію на твою поштову адресу, відповімо на всі запитання!

Наші координати:
univer@univ.kiev.ua
univer.media@gmail.com

8 (066) 411 81 58 – Єгор
8 (050) 441 33 39 – Сергій



Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024