Новини

 

Колектив Університету дякує мерові Києва

08.06.2015
Подяку за сприяння у реконструкції паркану навколо Ботанічного саду висловив ректор університету

Київському міському Голові

Кличку В.В.

Шановний Віталію Володимировичу!

Колектив Київського національного університету імені Тараса Шевченка висловлює Вам щиру вдячність за всебічну підтримку в його діяльності. Слова особливої подяки висловлюємо Вам за реалізацію проекту з капітального ремонту та реконструкції паркану Ботанічного саду університету. Завдяки Вашій ініціативі даний проект об’єднав небайдужих киян, відродивши традиції меценатства.

Дозвольте від імені багатотисячного колективу університету ще раз подякувати Вам та запросити на зустріч зі студентами та викладачами у зручний для Вас час.
З повагою, Ректор Л.В.Губерський






Оновлення паркану Ботанічного саду не залишилося поза увагою співробітників і студентів КНУ
.





Борис Олександрович Цудзевич, Голова Ради ветеранів війни та праці:
«Понад 50 років, йдучи на роботу від метро «Університет» до Головного корпусу КНУ, я спостерігав як розвалюється фундамент і паркан біля Ботанічного саду імені академіка О. В. Фоміна. А Ботсад же – легені мікрорайону Києва. Адміністрація університету та дирекція Ботсаду неодноразово зверталися до мерів Києва, навіть до Кабінету міністрів з проханням посприяти реконструкції паркану. Всі обіцяли, але бідкалися, що на ремонт огорожі немає грошей. І лише цього року чинний столичний мер Віталій Кличко пообіцяв і у короткий термін сам знайшов спонсорів і виконав обіцяне. І ось маємо оновлений паркан.

Ветерани війни і праці Київського національного університету імені Тараса Шевченка одностайні в оцінці: оновлений паркан став окрасою одного з найстаріших бульварів міста. Як же це важливо, коли слова людини не розходяться з ділом!

Голова Студентського Парламенту КНУ Даниіл Циганок:

«Студенти університету вдячні Київському міському голові. Новий асфальт, працюють ліхтарі. І, звичайно ж, набагато приємніше бігти на пари чи з пар повз паркан, що не розвалюється».

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024