Новини

 

Підвищення рівня знань педагогічних працівників університету

02.06.2015
29 травня 2015 закінчилися курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників за темою «Діяльність педагогічних працівників в умовах втілення Угоди про асоціацію України з ЄС» які вдруге за цей рік проходили на базі Навчально-наукового центру державного управління та фінансового контролю Інституту післядипломної освіти.

72-годинна навчальна програма включала в себе питання організації та координації навчальної діяльності в умовах ЄКТС, системи методичної роботи та корпоративної культури у ВНЗ, побудови управлінського контролю для забезпечення результативності та якості навчального процесу, організації документообігу та інші теми професійної спрямованості педагогічного працівника університету.

Підвищення кваліфікації пройшли 25 завідувачів лабораторій та методистів з різних структурних підрозділів університету. Навчання завершилося захистом творчих робіт, що став своєрідним діалогом між педагогічними працівниками університету та керівництвом Науково-методичного центру організації навчального процесу А. П. Гожиком та З. О. Луцишин, які входили до складу екзаменаційної комісії.




Андрій Гожик, вручаючи слухачам свідоцтва державного зразка висловив упевненість в тому, що засвоєння тематики даної навчальної програми дасть позитивні результати і сприятиме успішній роботі.

Ірина Дрозд, директор Навчально наукового центру державного управління та фінансового контролю подякувала керівництву університету за сприяння у проведенні підвищення кваліфікації педагогічних працівників та слухачам за старання, терпіння, прагнення до знань.

Формат курсів дозволив слухачам не тільки підвищити кваліфікацію, але й привів до більш тісного професійного спілкування педагогічних працівників університету один з одним. Таке спілкування буде мати в майбутньому велике значення в справі обміну досвідом та проведенні університетських заходів.

Наступний цикл курсів з даної теми буде проходити восени 2015 року.




Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024