Новини

 

Запрошуємо наших студентів на відкриті дебати з європейськими послами

15.05.2015


, дипломатичні представництва країн-членів ЄС під час святкування Дня Європи 16 травня візьмуть участь у публічних дебатах «Що Україна, Київ можуть дати Європі?» разом зі студентами провідних ВНЗ та керівництвом столиці.

«Студенти у формі повноцінного діалогу спілкуватимуться з представниками посольств країн-членів ЄС на актуальні теми євроінтеграції, матимуть змогу запозичити у фахівців конструктивні ідеї, ознайомитися з європейським досвідом у сферах місцевого самоврядування, економіки, праці, освіти, культури, туризму, молодіжної політики та запропонувати власне бачення очікуваних змін», – повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко.

До участі в дискусії можуть долучитися всі охочі, зареєструвавшись перед початком заходу на місці його проведення. Планується, що пряму трансляцію дебатів здійснюватиме телеканал «Перший Національний», а за онлайн-стрімінгом дискусії можна буде спостерігати на інтернет-ресурсах «Українська правда» та «Новое время».

Початок заходу: 16 травня, 14:00

Місце проведення: Дипломатична академія України, вул. Велика Житомирська, 2.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024