Новини

 

"УНІВЕР" - нова студентська газета!

20.12.2005
Нова студентська газета!

13 грудня вийшов перший номер студентської інформаційної газети УНІВЕР.

УНІВЕР має свою чітко визначену аудиторію – студентство Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Саме це і формує наповнення газети – адже публікуються лише матеріали, що корисні студенту університету або розповідають про суспільне життя університету. Газета є інформаційно спрямованою та не має розважального характеру.

Поява газети, що розповідає про життя усіх кутків університету, нарешті об’єднає студентство вузу, що територіально розташований в трьох різних місцях Києва та вгамує їх голод за інформацією про життя alma mater.

Редакція ставить за мету створення професійної студентської журналістики, коли студентська газета створюється не заради розваги.

За концепцією УНІВЕР є тижневиком невеликого формату, зміст якого сильно прив’язаний до часу: в номері описуються лише події тижня, що передує дню виходу та даються анонси на наступний тиждень вперед. Саме свіжість та актуальність інформації забезпечує користь, що несе газета двадцятитисячному суспільству студентства університета.

Перший номер, що вийшов 13 грудня, повністю відповідає концепції. Випуск другого номеру та старт постійного випуску газети планується на середину лютого.

Координати:
Єгор Самусенко, шеф-редактор,
univer@univ.kiev.ua


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024