Новини

 

Нові перемоги учнів УФМЛ

06.05.2015
Вітаємо команду Українського фізико-математичного ліцею з успішним виступом на ХХІІ Всеукраїнській комплексній олімпіаді з математики, фізики та інформатики “Турнір Чемпіонів”, що проводилася у м. Вінниця з 30 квітня по 4 травня 2015 року. В змаганнях старшої ліги брала участь команда УФМЛ у складі Вертелецького Владислава, Вісина Валентина, Казьміна Євгена, Кожевникова Романа, Нарцева Дениса, Нємченко Гліба. В змаганнях молодшої ліги брали участь Здановська Юля, Ян Аліна та Брагинець Олександр.

54113


Вітаємо з перемогою в особистому заліку змагань Здановську Юлію (І місце з інформатики, І місце з математики, І місце в комплексному заліку (фізика, математика, інформатика), Брагинця Олександра (І місце з фізики), Казьміна Євгена (ІІ місце з інформатики), Ян Аліну (ІІІ місце з математики). Вітаємо команду УФМЛ старшої ліги з перемогою (І місце) в командній олімпіаді з інформатики (формат АСМ), ІІІ місцем в командному заліку з інформатики, ІІІ місцем в комплексному заліку (фізика, математика, інформатика)!

Олімпіада відбувається як багатоборство:кожний учасник виконує завдання з математики, фізики та інформатики.При цьому, якщо хоча б з одного предмету учасник набирає нуль балів, загальний результат виступу анулюється.Надзвичайно високий рівень олімпіади забезпечується складом учасників, аджевсі вони є переможцями ІІІ та V етапів Всеукраїнських олімпіад, хоча б з одного предмета багатоборства. Недарма олімпіада має назву — Турнір Чемпіонів.

В олімпіаді беруть участь команди 10-15 найсильніших профільних шкіл України та СНД та близько 150 учнів.До складу журі входять відомі фахівці, члени журі 4 етапу Всеукраїнських олімпіад, науковці провідних вузів України, кращі вчителі. За результатами олімпіади переможці традиційно нагороджуються цінними призами від спонсорів. Подібні олімпіади не проводяться ні в Україні, ні в СНД.Враховуючи наявність достатньо коштовних призів, кількість призових місць на “Турнірі Чемпіонів” суттєво обмежене —по одному диплому за І, ІІ, ІІІ місця як у командному, так і у індивідуальному заліках! Відповідно, стати призером надзвичайно складно!

54113


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024