Новини

 

ХХ День зимового протистояння відбувся на радіофізичному факультеті

13.12.2005
Ювілейний ХХ День зимового протистояння відбувся на радіофізичному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка 9 грудня 2005 року. На відміну від інших факультетів і інститутів Київського університету радіофізики День факультету святкують двічі: в травні та в грудні.

За словами Олексія Нечипорука, заступника декана радіофізичного факультету, перший з них- День радіофізика відзначають 7 травня, фактично з дня заснування факультету; другий – День зимового протистояння святкують в першій декаді грудня.

«Цей день - не є протистояння комусь чи чомусь. Це просто зручний час для того, щоб ще раз зібратися і провести час разом. Одного Дня радіофізика нам було замало, от ми у 1986 році вирішили зробити ще одне свято», - зазначив Олексій Нечипорук.

Розпочався День зимового протистояння о 12.30 матчем з міні-футболу «Викладачі» - «Студенти». Перемогли студенти з рахунком 6 – 4.

Також в рамках святкової програми відбувся конкурс-шоу „Кохання та День протистояння” або „Італійські пристрасті на РФФ” та прем’єра театральної вистави , виступила факультетська команда КВН. Ближче до вечора усіх присутніх своїм виступом порадували рок-групи факультету „Ультрамарин”, „Rockit”, „Paul Band”, „pSeVdo”. Якщо ви думаєте, що на такій веселій ноті все закінчилось – то глибоко помиляєтесь, радіофізики продовжили День зимового протистояння в одному з нічних клубів Києва.




Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024