Новини

 

Визначились переможці останньої чвертьфінальної гри КВН

09.12.2005
Остання чвертьфінальна гра КВН за кубок ректора Київського університету відбулась 8 грудня 2005 року в актовій залі головного корпусу. У завершальній чвертьфінальній грі змагалися команди: Інституту журналістики “Акули пера”, Інституту міжнародних відносин “Ескімо”, фінансово-правового коледжу “Ребята с нашого двора”, факультету кібернетики “5,50” та факультету біології “Генофонд”.

Якщо в попередній грі пізнавальним був перший конкурс, то в другій - почерпнути нові знання глядачі мали змогу у конкурсі “Розминка”. Так, завдяки розминці усім присутнім стало відома відповідь на запитання: чи полетить танок, якщо гусениця перетвориться в метелика, як скласти іспит по естетиці, якщо народивсь на Троєщині, а виховувався на Борщагівці.

Глядачі, прийшовши на чвертьфінальну гру, вбили двох зайців одним пострілом – вони потрапили не лише на КВН, а й на усім відому інтелектуальну гру “Що? Де? Коли?”, яку влаштували під час третього конкурсу “Ребята с нашого двора”.

Після того, як члени журі роздали командам всі компліменти, було оголошено результати за якими перемогу здобула команда фінансово-правового коледжу, набравши 13,2 бала. “Акули пера” закінчили чвертьфінальну гру з результатом 12 балів, “5,50” – 11 балів, “Ескімо” – 10, “Генофонд” – 9.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024