Новини

 

В Одесі відбулася зустріч координаторів освітньої програми TEMPUS

16.04.2015
14 квітня 2015 року представники КНУ імені Тараса Шевченка взяли участь у зустрічі українських координаторів освітньої програми 543839-TEMPUS-1-2013-1-SE-TEMPUS-SMHES “Мережа для розвитку безперервного навчання у Вірменії, Грузії та Україні (LeAGUe)” http://www.tempusleague.eu/. Зустріч відбулася в Одеському національному політехнічному університеті.

У ній взяли участь представники ще трьох українських вишів Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут», Харківського національного університету радіоелектроніки та Одеського національного політехнічного університету. На зустрічі були присутні менеджери Національного Еразмус+ офісу в Україні Жанна Таланова та Олена Оржель.

Завідувач сектору “Комп’ютерних технологій в освіті” Інституту високих технологій КНУ Богдан Сусь виступив з доповіддю. Він представив основні результати виконання проекту за перший рік. Під час зустрічі було здійснено моніторинг поточного стану проекту, обговоренно подальші перспективи розвитку, обмін досвідом та впровадження результатів.

adriver_banner_31801901


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024