Новини

 

Хімічна атака закінчилась перемогою

06.12.2005
Команди географічного факультету “Планета”, геологічного “Геолог”, хімічного “ Хімічна атака”, механіко-математичного “Эфект присутствия” та Військового інституту “Універсанти” 2 грудня цього року змагалися за перемогу у другій чвертьфінальній грі КВН за Кубок ректора Київського університету.

Перший конкурс під назвою “Ало, хто це?” в цій грі виявився для глядачів глибоко пізнавальним. Команди розповіли про всі новинки мобільного життя: географи презентували новий мобільний телефон з кірзовим чохлом в додачу, геологи – студентський мобільний телефон з вмонтованим фотоапаратом на тридцять шість кадрів, відривним календарем, касетним магнітофоном.

Прекрасна половина людства, яка до другого грудня не зовсім знала яким все ж таки має бути справжній чоловік, після другого конкурсу КВН зрозуміла, що таким як учасники команди Військового інституту.

Атаку сміху від хіміків не вдалось відбити ні глядачам, ні компетентному журі. Троє гравців “Хімічної атаки” влаштували новорічне театральне дійство з восьми персонажів. Під час того як хлопці з усіх сил демонстрували свої акторські здібності, зал “помирав” від сміху.

Перемога хіміків після другого конкурсу була очевидною. Блискуче виконавши домашнє завдання, вони розставили всі точки над “і”. Найвищим балом в третьому конкурсі журі оцінило виступ лише їхньої команди. Таким чином, другу чвертьфінальну гру виграла “Хімічна атака”, набравши 13, 6 бала. “Універсант” і “Геолог” набрали по 11,6 , “Планета” – 11, 2 , “Эфект присутствия” – 8, 8 .


Тетяна Воротняк, Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024