Новини

 

«Спілкування — це те, чого наші хлопці завжди потребують найбільше»

03.04.2015
Ведучий і шоумен Сергій Притула 2 квітня зустрівся зі студентами КНУ імені Тараса Шевченка, розповів їм, чому допомогає армії, як працює на знімальному майданчику і про те, чи потрібна нам пропаганда

Після Майдану Сергій Притула активно включився у волонтерську роботу. Він не захотів реєструвати себе як благодійний фонд: адже, згідно українського законодавства, до 20% відсотків пожертв може йти на утримання фонду, а Сергій хоче, щоб люди точно знали, що ці гроші йдуть воїнам. «Люди дають мені гроші — я купую необхідні солдатам речі. В останні кілька місяців це оптика і транспорт. До того було багато інших: і ранці, і броніки, шоломи, коптери».

Речі — далеко не єдине, чим можна допомогти. «Допомагати можна різними шляхами: хтось молиться, хтось дає копійку, хтось возить туди. Хтось приходить до хлопців у лікарні, госпіталі — не треба прибігати з повітряними кульками, просто взяти трішечки фруктів, домашньої їжі, прийти, посидіти з хлопцями, поспілкуватися. Спілкування — це те, чого вони потребують завжди найбільше».

По-справжньому гарячою була тема стосунків з Росією, інформаційної війни та пропаганди. «Наша пропаганда має бути, і має бути найкращою в світі. Одна маленька проблема: її немає. У нас є ціле величезне Міністерство інформаційної політики, але я не дуже розумію, чим воно займається... Чому в нас немає аналогу Russia Today?». Навіть російськомовний канал, який би презентував українську точку зору, досі не відкрито.
студентам за спілкування: «Очі у Вас світлі, руки-ноги-голови на місці і, судячи із запитань, зайві дороговкази Вам не потрібні, Ви й так рухаєтесь у правильному напрямку! Так тримати!». Дивіться повне відео зустрічі на нашому каналі у Youtube.










Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024