Новини

 

Новини з географічного факультету

03.04.2015
Міжнародна науково-практична конференція «Шевченківська весна – 2015: Географія». На конференцію надійшли тези наукових доповідей понад 100 молодих вчених з Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Інституту географії НАН України, семи вузів України та з-за кордону.

Учасників Міжнародної конференції привітав декан географічного факультету Я.Б. Олійник. В ході засідань будуть всебічно розглянуті актуальні проблеми розвитку географічної науки. В роботі конференції беруть участь переможці Малої академії наук України відділення «Науки про Землю».







На Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук, який проходив 26-27 березня 2015 р. на базі природничо-географічного факультету Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького диплом І ступеня здобув студент 2-го курсу Едуард Щебет.









Його наукова доповідь «Інвестиційне забезпечення депресивних регіонів України» була присвячена актуальній проблемі нашої держави. В ній він дав оцінку інвестиційної діяльності в депресивних регіонах України, проаналізував зарубіжний досвід їх інвестування та запропонував концептуальні заходи ефективного залучення інвестицій в депресивні українські регіони.


Географічний факультет
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024