Новини

 

Розпочалися змагання «Спорт для всіх»

25.03.2015
У приміщенні спортивного комплексу КНУ імені Тараса Шевченка розпочалися змагання в рамках Спартакіади «Спорт для всіх» серед професорсько-викладацького складу університету. Напруженими вийшли змагання з волейболу.

І місце посіла команда інженерної служби університету, ІІ місце – кафедра фізичного виховання та спорту, ІІІ місце – збірна команда «ІМВ + фізичний ф-т + філософський ф-т». Головний суддя змагань – викладач кафедри фізичного виховання та спорту Паламарчук М.А.






Після волейболістів за справу взялися шахісти. Змагання з шахів пройшли в дружній атмосфері, але дух суперництва був присутній.

І місце посів старший викладач кафедри фізичного виховання та спорту Чубар І.І., ІІ місце – заступник завідувача кафедри фізичного виховання та спорту з навчальної роботи Насонов В.Д., ІІІ місце – провідний інженер Труханов В.А.








Переможці та призери були нагороджені медалями, дипломами. Бажаємо всім учасникам змагань натхнення у роботі та нових спортивних досягнень!

У рамках Спартакіади «Спорт для всіх» серед професорсько-викладацького складу відбудуться змагання:
- 28-29 березня о 10:00 у спортивному залі геологічного ф-ту (вул. Васильківська, 90) відбудуться змагання з бадмінтону;
- 4 квітня о 12:00 у спорткомплексі КНУ імені Тараса Шевченка (пр. Глушкова, 2-Б) відбудуться змагання з настільного тенісу.

Дякуємо всім за участь і запрошуємо бажаючих приєднатися до нас у наступних змаганнях.

Кафедра фізичного виховання та спорту Навчально-спортивного комплексу

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024