Новини

 

Новини з географічного факультету

20.02.2015


Міжнародне співробітництво
У січні 2015 року на географічному факультеті КНУ імені Тараса Шевченка відбувся семінар для учасників онлайн-курсів в рамках міжнародного українсько-канадського проекту «Закладення основи інфраструктури просторових даних: забезпечення бази в українському уряді для підтримки стабільного економічного зростання».




Проект здійснюється за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ, торгівлі і розвитку Канади (DFATD, Ottawa, ON, Canada), Ванкуверським острівним університетом, ВОУ (Nanaimo, BC, Canada) та його партнерами в Україні: Київським національним університетом імені Тараса Шевченка та Національним технічним університетом України «Київський політехнічний інститут».
Семінар проводили – професор Ванкуверського острівного університету (Нанаймо, Канада) Майкл Говоров, завідувач лабораторії Світового центру даних к.г.н. Віктор Путренко (НТУУ «КПІ») та завідувач кафедри геодезії та картографії, д. г. к., професор Людмила Даценко.


Профорієнтаційна робота географічного факультету

У лютому 2015 року в Українському гуманітарному ліцеї КНУ імені Тараса Шевченка завідувач кафедри геодезії та картографії, доктор географічних наук, професор Людмила Миколаївна Даценко провела для учнів 10-го класу відкритий урок з географії «Держави-сусіди України». Вона також презентувала свою монографію «Навчальна картографія в умовах інформатизації суспільства: теорія та практика».







Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024