Новини

 

Культурно-мистецькі заходи у КНУ наприкінці 2014 року

25.12.2014
24 грудня 2014 року в КНУ імені Тараса Шевченка відбулася передача Вифлеємського Вогню Миру. Світло добра і злагоди в університет принесли представники скаутської організації України «Пласт».
















Як і кожного року, святковий передноворічний та пердріздяний настрій університетській родині подарував студентський фольклорно-етнографічний ансамбль "Катруся" Інституту журналістики (керівник — професор Катерина Серажим).










Чарівним різдвяним концертом “Christmas Carol” завершився сезон у Мистецькому салоні. Студенти Київського інституту музики імені Р. М. Глієра та камерний хор «Пектораль» виконали класичні твори і традиційні народні колядки.










23-25 грудня відбулися Новорічні ранки для дітей викладачів, співробітників, аспірантів, докторантів, студентів. Цього року Молодіжний центр культурно-естетичного виховання університету за сприяння ректорату та профспілкового комітету відкрив дітлахам двері в Країну Чудес.

Кого тільки вони не зустріли там… Бабу Ягу і Змія Горинича, фею Вінкс, Машу, Іллю Муромця, Діда Мороза і Снігуроньку. Дітям навіть вдалося почаклувати. Вони перетворили злого Кошмарика на доброго Крижинчика. Та найбільше малечі припала до душі коза Марта, яка вигадувала для них цікаві конкурси та навчала їх веселих танців.
























Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024