Новини

 

Зустріч з конгресменом США Джімом Слатері

12.12.2014
12 грудня 2014 року в КНУ імені Тараса Шевченка відбулася зустріч студентів з президентом Асоціації конгресменів США Джімом Слатері.

Представив високоповажного гостя проректор з науко-педагогічної роботи (міжнародні зв’язки) Петро Бех. Він зазначив, що Джім Слатері – конгресмен шести скликань, досвідчений дипломат і політик. «Вам випала унікальна можливість поспілкуватися з людиною з таким колосальний досвідом», – сказав проректор.

Виступ самого конгресмена був коротким. На його думку, зустріч у форматі діалогу набагато цікавіша. Він коротко розповів про допомогу, що надає США Україні. Поділився одним із головних принципів за яким живе сам та радить жити кожному громадянину, який любить свою країну. «Я завжди раджу дослухатися до фрази президента Джона Кеннеді: «Не питай, що твоя країна може зробити для тебе, запитай, що ти можеш зробити для своєї країни. А ви можете зробити багато. Якщо ви зуміли стати студентами найкращого університету України, то ви зможете зробити кращою й свою країну», – сказав Джім Слатері. Впродовж зустрічі відбулася цікава дискусія учасників.

























Фото Тетяни Воротняк

Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024