Новини

 

Педагогічні працівники КНУ підвишили свою кваліфікацію

09.12.2014
5 грудня 2014 року в Інституті післядипломної освіти завершилося двотижневе підвищення кваліфікації 24 педагогічних працівників нашого університету за програмою «Діяльність педагогічних працівників в умовах втілення Угоди про асоціацію України з ЄС».

Метою підвищення кваліфікації стало вдосконалення професійної підготовки завідувачів лабораторій, методистів шляхом поглиблення і розширення їхніх професійних знань, умінь і навичок. Програма включала в себе як лекційні, так і практичні форми проведення занять (семінари, робота з документами, ділові ігри).

На завершення навчання відбувся іспит у вигляді творчого завдання, що оцінювалось екзаменаційною комісією у складі директора Науково-методичного центру організації навчального процесу А. П. Гожика та заступника директора НМЦ організації навчального процесу д.е.н., професора З. О. Луцишин.

На врученні свідоцтв про підвищення кваліфікації проректор з науково-педагогічної роботи В. А. Бугров відзначив важливість тематики навчання та закликав слухачів не зупинятися на досягнутому, впроваджуючи нові знання у своїй роботі.

Слухачі курсів підвищення кваліфікації високо оцінили рівень організації навчання, захоплюючі презентації провідних лекторів університету, доступний, прикладний характер навчального матеріалу та важливість професійного й дружнього спілкування однодумців.

У 2015 році курси продовжать свою роботу в Інституті післядипломної освіти з новим складом слухачів.

Володимир Шевченко,
заступник директора
Інституту післядипломної КНУ
імені Тараса Шевченка


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024