Новини

 

Географи та військовики зіграють у фіналі Кубку ректора з футзалу

05.12.2014
4 грудня у спорткомлексі Київського національно университету імені Тараса Шевченка відбулися півфінальні зустрічі змагань на «Кубок Ректора» з футзалу серед студентів. За вихід до фіналу боролися: минулорічний переможець – юридичний ф-т, володар срібної нагороди – географічний ф-т, а також представники економічного ф-ту та Військового ін-ту КНУ.

Честь розпочати серію плей-офф випала завзятим суперникам, фіналістам тогорічного розіграшу — юридичному та географічному факультетам. Юристи у статусі діючих володарів кубку розпочали матч жваво, активно атакували, але вже на сьомій хвилині першого тайму Віктор Кульчицький отримав червону картку, залишивши свою команду у меншості. Цим одразу скористалися георгафи, відкривши рахунок у зустрічі – 1:0 (гол на рахунку Дениса Сочинського). Він же подвоїв рахунок матчу, а під кінець оформив хет-трик, довівши рахунок до розгромного, 3:0 у підсумку – переконлива перемога георгафів.

“Ця зустріч мала для нас принциповий характер, адже минулорічну поразку у фінальному матчі ніяк не можна назвати заслуженою. Тоді ми програли в серії пенальті”, — підсумував кращий гравець матчу, воротар географічного ф-ту Олександр Григор'єв.

Другий півфінальний матч між командами економічного ф-ту та Військового ін-ту став яскравим завершенням змагального дня. Індивідуально сильні економісти проти командного духу військовиків. У першому таймі команди обмінялися взаємними помилками, що призвели до взяття воріт. У результаті — 1:1. По завершенню першого тайму економісти вийшли вперед. Перший тайм закінчився з рахунком 2:1 на користь економічного ф-ту. Другий тайм розпочався жваво. Військовики, забивши 2 голи за декілька хвилин, вийшли вперед. Здавалося, що вони зламали хід матчу, проте економісти не воліли відступати і відігрались. За останні 10 хвилин матчу було забито 5 голів, останній з яких на 29-ій хвилині матчу, що подарував військовикам надію. Нічийний результат 5:5 і все вирішить серія післяматчевих пенальті. Героєм матчу став воротар Ігор Полонський, який відбив удар з точки. У підсумку 7:6 на користь Військового ін-ту.

Цей день запам’ятався не тільки результативною грою польових гравців (слід відзначити Дениса Сочинського, Дмитра Артюха та Дениса Чухранова), а й блискучими сейвами воротарів.

Наступного вівторка, 9 грудня відбудеться фінальний етап змагання. Матч за третє місце зіграють команди юридичного й економічного факультетів. А захоплюючий фінал відбудеться між географами та представниками Військового інстититу.

Отже, матч за ІІІ місце: 14:30 Юридичний ф-т – Економічний ф-т

Фінал (матч за І місце): 15:30 Географічний ф-т – ВІКНУ

Запрошуємо всіх бажаючих підтримати команди!










Кафедра фізичного виховання та спорту Навчально-спортивного комплексу

Фоторепортаж підготували студентки ІІІ курсу Інституту журналістики
Гусарчук О., Деркач С., Куєвда А.


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024