Новини

 

Розпочалися курси підвищення кваліфікації

01.12.2014
24 листопада у Навчально-науковому центрі Інституту післядипломної освіти КНУ імені Тараса Шевченка розпочали роботу курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників, завідувачів лабораторій, методистів. Навчання відбувається згідно з наказом ректора за результатами атестації педагогічних працівників.

Науково-методичний центр організації навчального процесу університету спільно з фахівцями Інституту післядипломної освіти розробили унікальну програму підвищення кваліфікації «Діяльність педагогічних працівників в умовах втілення Угоди про асоціацію України з ЄС». В розробленій програмі тематика лекцій і практичних занять відтворює найсучасніші тенденції та запити навчального процесу.

Першого тижня перед слухачами виступили: проректор з науково-педагогічної роботи В.А.Бугров, начальник НМЦ організації навчального процесу А.П.Гожик, начальник Інформаційно-обчислювального центру Ю.В.Бойко, керівник відділу діловодства та архіву Г.А.Чворун, директор ННЦ державного управління та фінансового контролю І.К. Дрозд, начальник управління науково-технічного співробітництва та інноваційних технологій В.А.Заславський, доцент факультету психології А.М.Москаленко, доцент економічного факультету А.В.Ставицький.

Наступного тижня на слухачів очікують не менш актуальні лекції та інтерактивні заняття найкращих викладачів університету, а також найбільш відповідальний і хвилюючий момент навчання – іспит, що відбуватиметься у формі індивідуального творчого завдання.
















Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024