Новини

 

У гуртожитку № 13 працює мовний клуб

26.11.2014
Іноземці, які проживають у гуртожитку № 13, не гають вільного часу − з жовтня вивчають англійську мову у Клубі поліглотів, створеному спільними зусиллями студентського активу та факультету навчання іноземних громадян.

Проводять заняття самі студенти – Юсіф Мамедов (Азербайджанська Республіка), та студентки з відділення романо-германських мов – Олександра Теркалова, Христина Скоренька та Валерія Космідайло. Працюють дві групи − початкового та просунутого етапів, кожна − два рази на тиждень.

Робота кипить: нещодавні новачки вже змогли заговорити англійською й порадувати цим своїх друзів, які залюбки допомагають початківцям, звертаючи головну увагу на оволодіння граматикою. Заняття ж «фахівців» проходять у жвавих діалогах на теми “Моє знайомство з Україною”, “Я навчаюся у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка”, “Світ майбутнього” тощо.

Приємною складовою в роботі мовного клубу, що гостинно прийняв мовних ентузіастів з економічного, юридичного, географічного та інших факультетів, стала співпраця з українськими студентами Інституту філології, які урізноманітнюють заняття цікавими вправами, різноманітними мовними іграми, своїм дидактичним завзяттям.

Заняття мовного клубу відвідують все більше і більше студентів, які розуміють − що мова допомагає пізнати полікультурний світ, розкриває нові горизонти саморозвитку. У планах поліглотів — вивчення української, французької, китайської та арабської мов.










Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024