Новини

 

Міжнародні сертифікати CILS на географічному факультеті

20.11.2014
19 листопада 2014 року на географічному факультеті було вручено міжнародні сертифікати CILS студентам, які успішно склали дистанційний іспит з італійської мови Університету для іноземців міста Сієни. Програма іспиту щорічно розробляється в Центрі Сертифікації Університету для іноземців міста Сієни. З 2003 року підготовку студентів та проведення сертифікаційних іспитів CILS проводить Центр географічних та культурних досліджень Італії географічного факультету. Результати іспиту оцінюються в Центрі Сертифікації Університету для іноземців міста Сієни, на основі європейських параметрів, встановлених в документах Ради Європи. Сертифікація CILS є необхідною складовою лінгвістичної підготовки студентів географічного факультету, які навчаються у магістратурі спеціалізації «Проектування та управління туристичними системами» з подвійним дипломуванням в Університеті міста Мачерата (Італія, регіон Марке). У межах проекту студенти набувають високого комунікативного рівня знань (livello B2) та успішно інтегруються в академічний простір італійського університету.

У церемонії вручення сертифікатів CILS взяли участь італійські гості: директор Міжнародної лінгвістичної школи «Кампус Магноліє» пан Пієр Паоло Казоні, професор К’яра Манорелло та провідний експерт Асоціації розвитку італійської мови, культури та науки в Україні «Італіамо» Ольга Старова.

З метою поглиблення профорієнтаційної роботи географічного факультету з загальноосвітніми навчальними закладами міста Києва до участі у проекті широко залучається учнівська молодь. Фахівцями Центру географічних та культурних досліджень Італії розроблено навчальні програми з італійської мови для ЗОШ з відповідною апробацією Міністерством освіти і науки України. Учні Гімназії №19 «Межигірська» міста Києва успішно навчалися у межах проекту та отримали сертифікати знання італійської мови (livello A2). У наступній сесії CILS, що відбудеться 3 червня 2015 року, разом зі студентами географічного факультету візьмуть участь учні загальноосвітньої спеціалізованої школи з вивчення англійської мови №44 міста Києва.








Географічний факультет

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024