Новини

 

Філологи перемогли у Всеукраїнському фестивалі «Баюнале»

11.11.2014
8-9 листопада 2014 року команда Інституту філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка під назвою «Жовтий корпус» узяла участь у Всеукраїнському інтелектуально-ігровому фестивалі «Баюнале», що традиційно проходить у Вінниці.

Інтелектуальний марафон було організовано Вінницьким національним технічним університетом і Клубом інтелектуального товариства «Баюн» ВНТУ за підтримки Вінницького обласного об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» імені Тараса Шевченка, студентського профкому ВНТУ, а також – за безпосереднього наставництва сповненого ентузіазму і свіжих ідей кандидата філософських наук Анатолія Теклюка, випускника нашого університету.

Хоч фестиваль було присвячено Дню української писемності й мови, незначна кількість запитань стосувалася філологічної царини. Та це зовсім не завадило «Жовтому корпусові» у складі Дар’ї Анцибор, Юлії Олешко, Оксани Рибась і капітана команди Володимира Тесленка гідно вистояти в інтелектуальному герці формату «Що? Де? Коли?» поряд із досвідченими ерудитами. Більше того, філологи повернулися до рідного університету не з порожніми руками, здобувши абсолютну перемогу в турнірі відеореалій і Граніт науки І ступеня в студентському заліку фестивалю «Баюнале – 2014». Крім цих трофеїв, юних шевченківців нагородили смачними призами.

Тому, якщо ви знаєте, хто розгадав α, стежите за мінімалістичними постерами до фільмів та вмієте розв’язувати рівняння з усіма невідомими, приєднуйтеся.





















Володимир Тесленко, аспірант кафедри сучасної української мови ІФ

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024