Новини

 

Меморандум про співпрацю з Медичним центром «Кібер клініка Спіженка»

08.11.2014
7 листопада 2014 року підписано Меморандум між Київським національним університетом імені Тараса Шевченка та Медичним центром «Кібер клініка Спіженка» про співробітництво в освітній та науковій сферах, сприяння більш ефективному втіленню державної політики в області впровадження новітніх технологій та підготовки висококваліфікованих конкурентоспроможних національних кадрів з медичної фізики, радіобіології та радіаційної безпеки.

Меморандум було підписано ректором КНУ імені Тараса Шевченка Л. В. Губерським та президентом Медичного центру «Кібер клініка Спіженка» Н. Ю. Спіженко у присутності декана факультету радіофізики, електроніки та комп’ютерних систем І. О. Анісімова та директора навчально-наукового центру радіаційної безпеки Л. І. Асламової.

Меморандум започатковує проведення спільних науково-дослідних робіт, організації клінічної практики для медичних фізиків на найсучаснішому обладнанні клініки, підтримку та популяризацію впровадження сучасних стандартів якості з радіаційної безпеки, підвищення кваліфікації фахівців у зазначеній сфері.

Z4bduOGn

Z4bduOGn

Z4bduOGn

Z4bduOGn

Z4bduOGn

Z4bduOGn


Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024