Новини

 

Поетичні читання «Україна й Університет – єдині!» на економічному факультеті

07.11.2014
Не лишились осторонь відзначення 70-річчя заснування економічного факультету і студенти! І напередодні свята на економічному факультеті було проведено поетичні читання «Україна й Університет – єдині!», де студенти поетичним словом продемонстрували своє ставлення до Батьківщини, рідного Університету та Факультету.

Традиційно щороку студенти економічного факультету Київського Національного Університету ім. Т. Шевченка проводять поетичні читання. Ось і цього року 4 листопада творчий осередок факультету зібрався під гаслом «Україна й університет – єдині!». Цьогорічні читання були особливі, адже це рік неперевершених звершень і змін, Революції гідності, що стала такою символічною у рік Шевченкового двохсотліття! Читання присвячені таким радісним подіям року, як 180-літтю найвеличнішого ВУЗу України та 70-літтю економічного факультету.

Учасники продекламували багато віршів, кожен з яких мимоволі викликав бурхливі емоції. Неможливо було стримати сліз, слухаючи вірші Яцик Тетяни «Майдан», Василя Симоненка «Задивляюсь у твої зіниці», Юлії Шуткевич «Твій дім все ще тут», Олени Лаганяк «Могутня і міцна держава». А вірші Марічки Берізко «Наш великий неспізнаний світ», Васельчук Марини «Мій університет», Валерії Едігер «Храм навчання» довели, що незважаючи на те, що від початку нашого навчання в університеті пройшло лише 2 місяці, за цей короткий час кожен з першокурсників, зумів покохати його усім серцем.

З вітальним словом до присутніх на поетичних читаннях звернувся декан економічного факультету – Базилевич Віктор Дмитрович.

У поетичний світ присутнім глядачам допомогли поринути учасники: Дричик Влад, Яцик Тетяна, Завіна Олеся, Дранищев Євгенй, Захарченкр Анастасія, Корж Богдана, Боярчук Ольга, Вакарюк Андрій, Шуткевич Юлія, Ярмак Анастасія, Хороша Наталія Кучер Владлена, Яблочнюк Аліна, Карелов Сергій. Ведучими свята були: Топчій Катерина – студентка 1 курсу спеціальності «Економічна Теорія» та Яцик Тетяна – студенка 4 курсу спеціальності «Облік та аудит».
















Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024