Новини

 

Професор Гіанфранко Тамбуреллі: «Європа ожила у Києві»

03.11.2014
На юридичному факультеті відбувся круглий стіл на тему: «Cooperation in the environmental field between the EU and Ukraine in the light of the Association Agreement and the New Challenges of the Eastern Partnership». Головним спікером заходу був проф. Гіанфранко Тамбуреллі з Інституту міжнародних правових досліджень та Національної ради досліджень Італії.

На круглому столі говорили про передумови підписання «Угоди про асоціацію між Україною та Європейським союзом». А також охарактеризували сьогоденний стан виконання взаємних зобов’язань та оцінили перспективи змін у країні в майбутньому.

Окрему увагу проф. Тамбуреллі приділив екологічно-правовій частині Угоди. Проаналізувавши її положення, він виокремив пріоритетні напрями удосконалення законодавстваУкраїни у цьому напрямку.

Після презентації італійський професор відповів на запитання учасників круглого столу. Окрему увагу приділили відносинамУкраїни та Росії, ЄС, НАТО та Сполучених Штатів Америки.

Проректор з міжнародних зв’язків, Петро Олексійович Бех за багаторічну співпрацю нагородив проф. Тамбуреллі почесною грамотою Київського національного університету імені Тараса Шевченка.








Юлія Михайлюк

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024