Новини

 

Інформаційний день Еразмус Мундус "HUMERIA"

30.10.2014
3 листопада 2014 р. о 14.00 в 204 аудиторії Червоного корпусу (вул. Володимирська, 60) відбудеться презентація стипендіальної програми та навчальних можливостей за кордоном в рамках консорціуму «HUMERIA» для студентів, аспірантів, вчених та співробітників університету.

Співробітники відділу міжнародного співробітництва Київського національного університету імені Тараса Шевченка поділяться інформацією, досвідом та порадами про освітні можливості в рамках проекту Еразмус Мундус «HUMERIA».

Оголошено конкурс на отримання стипендій Еразмус Мундус за проектом «HUMERIA» для проведення досліджень, стажування та навчання в європейських університетах-партнерах.
) – партнерство 20 університетів країн Європейського Союзу, Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Грузії, Молдови та України, яке сприяє науковій та академічний мобільності між країнами Європейського Союзу та «Східного партнерства».

Європейські університети-партнери консорціуму:
1. Талліннський університет, Естонія - координатор проекту
2. Університет Тушія, м. Вітербо, Італія
3. Гронінгенський університет, м. Гронінген, Нідерланди
4. Університет Бабеша-Бояї, м. Клуж-Напока, Румунія
5. Університет мистецтв імені Джордже Енеску, м. Ясси, Румунія
6. Академія виконавчих мистецтв, м. Братислава, Словацька Республіка
7. Університет Масарика м. Брно, Чехія
8. Лундський університет, м. Лунд, Швеція.

Студенти, аспіранти, викладачі та співробітники університету зможуть почути про новий конкурс стипендій, про програми навчання та стажування в європейських університетах-партнерах, відвідавши презентацію проекту HUMERIA.

Еразмус Мундус – це освітня програма Євросоюзу, спрямована на активізацію міжнародної співпраці та підвищення мобільності серед студентів, викладачів та науковців. Акцент програми зроблено на підвищенні освітньої співпраці між країнами ЄС та державами з-поза його меж.

Терміни:
27 жовтня – 23 грудня 2014 - подача онлайн заявок. .

В. К. Назарков,
відділ міжнародного співробітництва



Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024