Новини

 

Якби твоя ідея зробила світ кращим?

15.10.2014
Shell Ideas360 – це всесвітнє змагання для студентів, що має на меті розвиток ідей для вирішення проблем виробництва енергії, доступу до води та їжі. Цьогорічне змагання вже розпочато!

У найближчі десятиліття світові ресурси енергії, води та продовольства знаходитимуться під великим тиском через населення земної кулі, що постійно зростає і прагне все більшого достатку. Це створює додатковий попит на всі три ресурси. Тим більше, зміна клімату може ще більше актуалізувати ці виклики.

Якщо ти студент університету і маєш ідею, яка допоможе послабити тиск на світові енергетичні, продовольчі або водні ресурси, - бери участь у змаганні Shell Ideas360.
Кожен може стати автором відмінної ідеї, і навіть найпростіші з них можуть змінити життя людей. Особливо, коли такі ідеї здатні забезпечити недорогі і надійні рішення глобальних викликів людства.

Етап 1: Сформулюй

Зареєструйся і створи власний профайл. Візьми участь індивідуально або створи команду до трьох учасників. Ти зможеш подати свою ідею, отримати доступ до Google Hangouts та використати можливості онлайн спільноти, щоб сформулювати свою ідею найкращим чином.

Етап 2: Розвивай
У період з 22 січня д о8 березня 2015 року обрані ідеї отримають доступ до:
• Призначеного наставника/ментора;
• Експертних Google Hangouts - тренінгів для подальшого розвитку ідеї, покращення лідерських якостей і бізнес-навичок з метою підтримки і розвитку кар'єри.

Етап 3: Презентуй
У період з 14 квітня до 22 травня 2015 року команди-фіналісти отримають:
• Подорож до Нідерландів;
• 3-денне інтенсивне тренування;
• Можливість презентувати свої ідеї керівникам компанії «Шелл», інноватором та лідерам індустрії.

Переможні ідеї
Найкращі ідеї, представлені на змаганні Shell Ideas360, будуть розглянуті в рамках програми Shell Gamechanger. Ця програма заснована в 1996 році, і співпрацює із більш ніж 1500 новаторами, втіливши понад 100 їх ідей в реальність - деякі з них з величезним потенціалом.

Долучайтеся до Shell Ideas360 вже сьогодні, і ви також зможете виграти захоплюючу можливість дослідити світ, отримавши подорож від National Geographic Adventure.


Це цікаво

Проект-переможець минулорічного Shell Ideas360
Гігантські гідрофобні вітрила для збору роси в посушливих районах, які здатні давати близько 84 літрів води на день.

Проекти-фіналісти минулорічного Shell Ideas360
Видобуток газових гідратів, що залягають в льоді - потенційного джерела сталої енергії.
Насос, що живиться від роботи велосипеда та використовується для дешевого зрошування фермерських посівів в країнах, що розвиваються.
Розумний лічильник на кожен водопровідний кран задля зниження витрат води, що економить мільйони літрів та доларів.

Контакти
Із запитаннями, будь ласка, пишіть на електронну адресу: yuliya.pikhnovska@shell.com


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024