Новини

 

Про відзначення 70-ї річниці визволення України

15.10.2014
Н А К А З

Про відзначення 70-ої річниці
визволення України та 71-ої річниці
звільнення Києва від фашистських загарбників

“ 10 “ __жовтня__ 2014 р. №__835 – 32 __

На виконання Постанови Верховної Ради України від 21.05.2013 № 299-VII «Про відзначення 70-річчя звільнення України від німецько-фашистських загарбників» вітаю трудовий колектив університету, висловлюючи глибоку подяку ветеранам університету, учасникам героїчної оборони та звільнення міст і сіл України,

н а к а з у ю:
1. Деканам факультетів, директорам інститутів, керівникам інших структурних підрозділів університету урочисто відзначити визначні дати, провести зустрічі з учасниками бойових дій у Великій Вітчизняній війні, уроки пам’яті, присвячені 70-ій річниці звільнення України від фашистських загарбників.

2. Взяти участь у Всеукраїнській естафеті пам’яті «Слава визволителям України» та організувати екскурсії до Музею-діарами «Лютізький плацдарм», Меморіального комплексу «Національний музей історії Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років».

3. Оголосити Подяку ветеранам війни і праці університету, які брали участь у обороні та звільненні України від німецько-фашистських загарбників.

4. Здійснити покладання квітів до Пам’ятного знаку викладачам і студентам університету, загиблим у боях Великої Вітчизняної війни, інші урочисті заходи (план додається).

5. Контроль за виконанням наказу покласти на проректора з науково-педагогічної роботи Бугрова В.А.


Ректор КНУ Л. В. Губерський




Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024