Новини

 

Відкриття форуму Social Good Summit

22.09.2014
22 вересня 2014 року в КНУ імені Тараса Шевченка розпочав роботу глобальний інноваційний форум Social Good Summit. У відкритті форуму взяли участь:заступник міністра освіти і науки України Максим Стріха, проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародні зв’язки) КНУ Петро Бех, заступник Постійного Представника ПРООН в Україні Ініта Пауловіча, директор Інституту телекомунікацій і глобального інформаційного простору НАН України Cтаніслав Довгий.







Головна тема обговорення – як новітні технології, інновації та соціальні медіа можуть змінити життя людей та допомогти знайти відповіді на глобальні виклики людства.

У роботі форуму беруть участь провідні представники бізнесу, наукових кіл, громадськості, органів влади, студенти, журналісти, ІТ-експерти.




Учасникам представлено надзвичайно цікаві інноваційні проекти «Електронний майдан», «Нова країна», «Восток SOS», Проект ПРООН «Інтерактивна карта будівель, пошкоджених внаслідок конфлікту у Донецькій та Луганській областях», «Semasearch – використання високих технології у боротьбі з корупцією», «Уроки онлайн. Освіта ХХІ століття», студентські проекти «Інвалідний візок – всюдихід», «Ультразвуковий «навігатор» для людей з вадами зору» та інші.
















Варто зауважити, що захід відбувається в рамках глобального форуму, що проходить в м. Нью-Йорк та в багатьох країнах світу. Організатори глобального форуму – Програма розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН), Фонд Організації Об’єднаних Націй, компанія Mashable, Ericson та Фонд Білла та Мелінди Гейтс.

Фото Тетяни Воротняк

Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024