Новини

 

Всеукраїнський фестиваль телерадіопрограм «Студентський МІКС-2014» оголошує прийом робіт

16.09.2014
Інститут журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка спільно з Державним комітетом телебачення і радіомовлення України, Сampus Radio Ukraine та Студент-TV оголошують прийом конкурсних робіт на Всеукраїнський фестиваль телерадіопрограм «Студентський МІКС-2014». Про це повідомляє Оргкомітет фестивалю.

До участі у конкурсі запрошуються навчальні телерадіопрограми, підготовлені студентами вітчизняних шкіл журналістики та українськими ВНЗ, а також студентські відео й аудіо онлайн-проекти. Змагання відбудуться у трьох номінаціях відповідно для теле- й радіопрограм – «Інформаційна програма», «Журналістське розслідування», «Розважальна програма».

«Цей рік особливий для України й українських студентів, тому ми передусім чекаємо на конкурс роботи про студентські протести й Майдан, про ті події, що відбуваються на сході України, про тих студентів, які вимушені були з відомих причин поміняти місця навчання, ¬¬– сказала Ганна Ренська, головний редактор медіаплатформи Сampus Radio Ukraine/Студент-TV. – Ми чудово розуміємо, що в східних ВНЗ України протягом довгого часу не відбувалося занять, однак студенти все одно фіксували на камеру й мікрофон події, розміщували їх онлайн, ділилися ними з друзями у соціальних мережах. Саме це і є контентом цьогорічного фестивалю. Знаємо, що ми, студенти, живемо в єдиній країні, і всі разом багато що можемо змінити».

В день фестивалю відбудеться також тренінг «Особливості онлайн-репортажу», що проведе керівник Українсько-Польської РадіоШколи, медіатренер Роман Заяць.

Конкурсні роботи оргкомітет фестивалю чекає до 24 жовтня. Фінал фестивалю відбудеться 14 листопада в Києві, в Інституті журналістики. Всі роботи, що надійдуть на фестиваль, будуть запропоновані громадськості онлайн. Умови участі в фестивалі на медіаплатформі http://campusradio.univ.kiev.ua/.

Переможці в кожній із номінацій отримають призи – 3G планшети. Проект і призовий фонд фестивалю підтриманий Фондом розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

Щодо участі в фестивалі та тренінгу контактувати з Ганною РЕНСЬКОЮ,
магістром Інституту журналістики, головним редактором медіаплатформи Campus Radio Ukraine/ Студент-TV

Тел.: +38095-6951080
E-Mail: swann@bigmir.net


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024