Новини

 

Подарунок першокурсникам-філологам – фотосушка в новому скверику!

04.09.2014
1 вересня двері Інституту філології вперше відчинилися перед 446 першокурсниками, які вибороли право називатися студентами найкращого вишу України – Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Тому з нагоди Дня знань, а також для ознайомлення першачків з різнобарвним життям їхньої нової домівки дирекція та прес-центр Інституту організували одноденну фотовиставку в нещодавно облаштованому сквері Жовтого корпусу, що знаходиться на розі бульв. Т.Шевченка та вул. Терещенківської. Нагадаємо, що офіційне відкриття скверу відбулося 17 червня цьогоріч.

На виставці під назвою «Фотосушка «Мій Інститут філології» були представлені світлини Валерія Попова, Володимира Мукана та багатьох інших небайдужих до філології та фотографії. Організатори виставки мали на меті в небуденній яскравій формі передати увесь спектр позитивних емоцій та вражень, пов’язаних з філологічною Alma Mater, першокурсникам, а також показати додаткові грані життя в Інституті для тих, хто тут вже навчається чи працює.

Без сумніву, задум вдався. Фотосушку, що тривала цілий день, відвідало чимало студентів і викладачів. Цьому сприяла також чудова майже літня вереснева погода, що зробила скверик найкомфортнішим місцем для відпочинку в Інституті.




















Анна Мукан,
Фото: Володимир Мукан, прес-центр Інституту філології


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024