Новини

 

День знань в ННЦ «Інститут біології»

02.09.2014
30 серпня 2014 року гімн студента вперше пролунав для першокурсників Навчально-наукового центру «Інститут біології» Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Урочистість з нагоди Дня знань цьогоріч мала свій відмінний настрій, адже першими пролунали слова не тільки для студентства, а й до усіх присутніх. Першою до аудиторії звернулася директор ННЦ «Інститут біології» професор Остапченко Л.І. і наголосила, що обов’язок кожного українця робити все можливе для збереження миру та державності суверенної України: гідно навчати і навчатися, виховувати молоду генерацію так, щоб кожен і завжди твердо усвідомлював, що він – українець.

Юних біологів привітав проректор з науково-педагогічної роботи В. А. Бугров. Передаючи вітання з нагоди Дня знань особисто від ректора Університету – академіка Л.В. Губерського, Володимир Анатолійович зазначив, що 2014 рік – ювілейний для Університету і щиро запросив усіх долучатися до святкових заходів. Адже хто знає і шанує свою історію - той має право на майбутнє. Київський Університет виплекав не одну плеяду науковців зі світовим ім’ям, виростив справжніх патріотів. Це ще раз продемонстрували останні події – Революція гідності.

Свої настанови студентам дали доктор біологічних наук, професор, завідувач кафедри фізіології людини і тварин, директор НДІ фізіології імені академіка Петра Богача Макарчук М.Ю. та знаний випускник біологічного факультету нашого Університету член-кореспондент НАН України, заступник директора Інституту біохімії імені академіка О.В. Палладіна НАН України, доктор біологічних наук, професор Костерін C.О., а також кримчанка випускниця-2014 Білюк Анастасія.

Навчально-науковий центр «Інститут біології» щиро вітає студентство України з початком нового навчального року: гідно навчайтеся, примножуйте знання і реалізовуйте свій потенціал на славу Україні!


















Інститут біології

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024