Новини

 

Перше вересня у Шевченковому університеті

01.09.2014
Сьогодні, 1 вересня, одразу кілька факультетів та інститутів Київського національного університету імені Тараса Шевченка провели урочисті посвяти у студенти.

На історичному факультеті студентів-першокурсників та їхніх батьків привітали в.о. декана факультету Андрій Миколайович Пижик, проректор з науково-педагогічної роботи Володимир Анатолійович Бугров, викладачі факультету та почесні гості заходу, серед яких директор Інституту історії України НАНУ академік Валерій Андрійович Смолій.










До першокурсників Інституту міжнародних відносин із вітальним словом звернулися ректор КНУ академік Леонід Васильович Губерський, директор Інституту Валерій Володимирович Копійка, а також міністр закордонних справ України (1998-2000, 2005-2007) Борис Іванович Тарасюк. У цей день в ІМВ також розпочався благодійний ярмарок навчальної та бізнес-літератури, спрямований на допомогу постраждалим під час АТО військовим.



















. Навчання на бакалавраті на ньому проводиться за 6 напрямами: комп'ютерні науки, комп'ютерна інженерія, програмна інженерія, безпека інформаційних і комунікаційних систем, управління інформаційною безпекою, інформатика. Випускники зможуть продовжити навчання в магістратурі зі спеціальності «управління проектами». В.о. декана факультету Юрій Миколайович Тесля наголосив, що навчальний процес буде максимально демократичним і прозорим, повністю заснованим на практичних проектах і завданнях та орієнтованим на співпрацю з роботодавцями. Перший проректор Олег Каленикович Закусило тепло привітав студентів із вступом до найкращого вишу країни на найбільш сучасні й перспективні спеціальності.




















Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024