Новини

 

У ВІКНУ відбувся День відкритих дверей

26.05.2014
З метою популяризації військової служби та професійної орієнтації молоді 24.05.14 у Військовому інституті (ВІКНУ) відбувся День відкритих дверей.

Вже традиційно військово-навчальний підрозділ університету в цей день відвідали батьки майбутніх вступників та самі абітурієнти.

Розпочався захід із демонстрації слайдів та відеофільму про Військовий інститут.

Заступник начальника Військового інституту з навчальної роботи полковник В’ячеслав Кирик розповів про непросту ситуацію, що склалася у країні, зміни, що відбуваються у житті Збройних Сил України і пов»язані з ними особливості підготовки військових кадрів, у тому числі й у ВІКНУ. Він також довів до присутніх особливості організації вступної компанії 2014 року та зміни в показниках прийому на навчання до Військового інституту.

Із розповіддю про славетну історію, сьогодення, здобутки й перспективи розвитку ВІКНУ, організаційну структуру, напрями підготовки військових фахівців за спеціальностями виступив представник відбіркової комісії Військового інституту підполковник Сергій Семеха.

У виступі начальника навчального відділу полковника Олександра Корчака йшлося про організацію навчально-виховного процесу, матеріально-технічну базу та можливі зміни до правил прийому до ВІКНУ.

Батьки та майбутні абітурієнти одержали відповіді на всі запитання і мали можливість поспілкуватися з керівництвом факультетів, представниками навчального відділу та ознайомитися з навчально-матеріальною базою Військового інституту.






Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024