Новини

 

Семінар Європейської асоціації студентів права в КНУ

19.05.2014
16 травня 2014 року на юридичному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка пройшов англомовний захід Європейської асоціації студентів права (ELSA). Локальний осередок ELSA Kyiv запросив усіх охочих поглибити свої знання у сфері основоположних прав людини та дізнатися, як стати успішним юристом.

Із пізнавальною доповіддю на тему «Реформа системи кримінального правосуддя та захисту прав людини в Україні» виступила пані Мері Батлер, радник з правових питань посольства США в Україні. Вона подарувала присутнім навчальні посібники «Мистецтво виступів в суді» та «Практичні аспекти змагального кримінального процесу». Доповідь пані Батлер викликала жвавий інтерес у студентства та молодих науковців, які взяли участь у дискусії про проблеми проведення реформи системи кримінального правосуддя в Україні.

Пані Тетяна Шамрай, доцент НАУКМА, виступила з доповіддю на тему «Важливі аспекти юридичної освіти для успішної кар’єри майбутніх юристів», у якій наочно представила головні рушії успішної кар’єри сучасного юриста. Вона наголосила на необхідності здобуття практично орієнтованих знань під час отримання академічної юридичної освіти.

Європейська асоціація студентів-правників ELSA щиро дякує керівництву юридичного факультету та О. А. Шаблій за допомогу в організації цього заходу.













Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024