Новини

 

У ВІКНУ проводиться прийом за програмою офіцерів запасу за контрактом

03.04.2014
У Військовому інституті КНУ імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) з 24.03.14 по 30.05.14 проводиться конкурсний відбір серед студентів факультетів (інститутів) КНУ та студентів інших вищих навчальних закладів, які виявили бажання проходити військову підготовку за програмою офіцерів запасу за контрактом.
За словами начальника факультету військової підготовки ВІКНУ полковника Віктора Добровольського, професія військового сьогодні набирає особливого значення, тому й ставлення до неї у суспільстві, серед студентської молоді зовсім інше, ніж було ще вчора.
– У ВІКНУ створені всі необхідні умови для успішного проведення вступних випробувань та навчання студентів, які виявили бажання проходити військову підготовку за програмою офіцерів запасу, – зазначив полковник Віктор Добровольський. – Конкурсний відбір вже розпочався. Він передбачає: оцінку рівня успішності навчання студентів, засвоєння ними програми допризовної підготовки, фізичної підготовки та психологічне обстеження. Правила прийому студентів для підготовки за програмою офіцерів запасу розміщені на сайті Військового інституту, всі бажаючі мають можливість з ними ознайомитися. Запрошуємо до ВІКНУ майбутніх захисників Вітчизни, тих, кому не байдужа доля нашої рідної країни!




Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024