Новини

 

КНУ імені Тараса Шевченка – лідер вищої освіти України

19.03.2014
18 березня 2014 року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбулося урочисте відкриття П’ятої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2014» – одного з найбільш помітних та масштабних презентаційних заходів в українській освітній галузі.
Цього року свої досягнення презентують 995 навчальних закладів різних рівнів і форм власності, наукових установ, методичних центрів, органів управління освітою, асоціацій, закордонних освітніх агенцій, видавництв, підприємств та бізнес-структур, що забезпечують засобами навчання галузь освіти з 27 регіонів України, а також учасники з Естонії, Литви, Польщі, США, Росії, Молдови та Узбекистану.
Учасників міжнародної виставки привітала Голова Комітету Верховної Ради України з питань науки та освіти Лілія Гриневич, в. о. першого заступника Міністра освіти і науки Інна Совсун, Президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень.
Лілія Грневич зачитала привітання від Президента України Олександра Турчинова, зазначивши, що освіта є одним з головних напрямів законодавчої діяльності Верховної Ради України. Потрібно перевести освіту на новий рівень якості, доступності та ефективності. Тому, проведення в Україні такого представницького форуму як міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2014» набуває особливої ваги». Привітання від Міністра освіти і науки Сергія Квіта учасникам виставки зачитала Інна Совсун.
Під час урочистого відкриття відбулося нагородження вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації та установ післядипломної освіти – переможців рейтингового виставкового конкурсу Гран-Прі «Лідер вищої освіти України», Гран-Прі «Лідер післядипломної освіти України», «Лідер міжнародної діяльності», «Лідер наукової та науково-технічної діяльності»; відзначення ВНЗ за показниками міжнародної наукометричної бази даних Scopus сертифікатом «Якість наукових публікацій»; нагородження професійно-технічних навчальних закладів – переможців рейтингового виставкового конкурсу – Гран-Прі «Лідер професійно-технічної освіти України» та нагородження закладів освіти та підприємств – переможців конкурсу з тематичних номінацій золотими, срібними і бронзовими медалями.
Київський національний університет імені Тараса Шевченка удостоєний Гран-Прі «Лідер вищої освіти України».




























Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024