Новини

 

5 березня - Інформаційний день програми Еразмус+

28.02.2014
5 березня 2014 р. у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка проходитиме «Інформаційний день програми Еразмус+ у вищій освіті», організований Національним Темпус-офісом в Україні (Національний Еразмус + офіс в Україні) у тісній співпраці з Представництвом Європейського Союзу в Україні та за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Під час Інформаційного дня буде представлено нову освітню програму ЄС Еразмус+, що реалізовуватиметься протягом 2014-2020 років, та можливості міжнародного співробітництва, відкриті для ВНЗ, викладачів, студентів в рамках програм Еразмус+, ЕразмусМундус, Жан Моне на даний час. Крім того, буде зроблено аналіз результатів шостого конкурсу програми Темпус ІV.

Незважаючи на те, що програма Еразмус+ запроваджена поки що не повною мірою, вже відкрито конкурси за напрямами: КА 1 – Академічна мобільність; КА 2 – Альянси знань та окремий напрям Жан Моне.

Продовжується набір студентів на навчання за магістерськими програмами та на стажування в рамках програми ЕразмусМундус на 2014-2015/2016 рр. Конкурс КА 2 – Розвиток потенціалу вищої освіти (ex-Tempus), ще не оголошено.

На захід запрошуються співробітники університету, відповідальні за розвиток міжнародних зв’язків та проектну діяльність, а також викладачі, аспіранти, студенти, зацікавлені в розробці, запроваджені проектів та участі в програмах Еразмус+, ЕразмусМундус, Жан Моне.

Інформаційний день включатиме два дні: перший день - презентаційні сесії, другий день – консультації за попереднім записом.
) не пізніше понеділка 3 березня. Просимо роздрукувати та взяти з собою у разі необхідності.

Реєстрація на захід є обов’язковою.

Для реєстрації співробітники університету мають надіслати лист-запит на електронну пошту Відділу міжнародного співробітництва umz@univ.kiev.ua до 3 березня 2014 р (включно), вказавши:
- Прізвище, ім’я,по батькові учасника
- Посада, кафедра. факультет/інститут
- Контакти (телефон, е-адреса)

Участь в Інформаційних днях є безкоштовною. Кава-брейки та промоційні матеріали забезпечуються зареєстрованим учасникам.

За додатковою інформацією звертайтесь:
Національний Темпус-офіс в Україні, http://www.tempus.org.ua/, тел. 044-2866668; 0443322645, електронна пошта: tempus@ilid.org.ua

Відділ міжнародного співробітництва КНУТШ, тел.: (044) 239-31-50, електронна пошта: umz@univ.kiev.ua


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024